stranden.



Har varit på bornholm hela helgen, och de har varit underbart bra!
Har även tagit enormt med bilder! Så vänta ni bara ;) ;*

flower power




ta de som ni vill...

Men jag tycker inte detta har kommit igång riktigt. Men det ända jag säger är att jag låter de få ta den tiden de tar.
Vuxna säger ju alltid att skolan går före allt annat. Så jag får med skylla på de och låta lite vuxen. Men jag lovar att jag ska jobba på en förbättring här! promes promes, pommes frites, ;) men ska sova nu, godnatt bästa bloggläsare! ♥



puss&kram ♥

En rubrik.


♥ som om en tår blev till snö ..




♥ ännu en höst bild.


sitter i skolan och gör inte så mycket. Som ni vet så går jag ju på it-media, första året. Så just nu, sitter jag och väntar på att Emelie ska komma tillbaka från mötet så jag vet vad jag ska göra :)
Hoppas ni alla har det bra ♥

självprotret .


Hade tänk jobba lite med det här mer, fota andra då, eller mig själv som en sorts "modell" ,
vad säger ni om de?
Detta är bara en test

höst, höst höst .. suckar !



Blir rätt många höst bilder. Men de får bli lite såhär tråkigt tills jag är riktigt klar med designen :)
vad tycker ni än så länge? :)

♥ like a flower


Ett liv utan en bästa kompis borde inte finnas!


Att ha någon som alltid lyssnar och stället upp för någon, som inte är ens pojkvän, eller någon av familje medlemarna, de är en sjukt bra kompis. En bästa kompis till och med. Just nu känner jag att hon är de som jag näst intill behöver mest här i livet. De är hon som får ta all min skit, de är hon som får sitta och trösta mig när allt bara rasar för mig, de är hon som får höra allt jag har att berätta som jag inte vill att någon annan ska få veta. Tänk ändå hur mycket jag lägger på henne. Så mycket hon går och bär på som hon kanske nån gång bara vill släppa ner. Men de bästa med allt detta, att jag är precis likadan mot henne, de är jag som har all hennes skit, de är jag som sitter och tröstar henne när hon mår som sämst och inte kan prata med någon annan, de är jag som får veta allt före alla andra, de är jag som alltid finns där för henne, vad som än händer. Hon är underbar min bästa kompis!

Som en sommaräng i höstens hårda vindar.


I söndes var jag ute och gick, hade ju då även med mig Kameran, som då är en Canon EOS 550D. Att få vara ute i Höstens soliga med kalla väder är ju riktigt mysigt. De bästa med hösten är alla fina färger på alla träd, ni vet när grönt, gult och rött blandar sig. Så otroligt fint är det. Men sen för övrigt tycker jag inte alls om hösten, de blir så kallt och ruggigt, och man bara vet att snart kommer vintern igen. Och då får man känslan imon sig att man verkligen längtar tills sommaren kommer igen. Ändå vet man att de är nästan ett helt år kvar. Inte riktigt ett år, men näst intill.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0